23.7.2007

Tämä ei voi olla totta, että nämä maanantain tehtävät/projektit tms ovat näköjään meille ainaisia ongelmia. Mikään ei mene silloin niinkuin pitäisi. Maanantaiksi ei sovita enään ikinä mitään leikkauksia eikä, kaivuuhommia eikä muutakaan korjauksia.

Koko kadulta piti meidän vesiputken kaivuun takia saada vedet poikki, mutta niitä ei saatukkaan poikki, kun ei vesilaitos saanut vesiä poikki. Joten vesiputken kaivuuprojekti siirtyy tiistaille. Taas piti juosta katu läpi ja jakaa uudet laput.

Maakaasuasentajat tulivat ja liitäntä putken piti tulla pannuhuoneen ulkopuolelle, siis takapihalle. Mutta kaivinkoneen kuljettaja löysi talon nurkalta kalliota liian läheltä maanpintaa, että takapiha kaivettiinkin ihan turhaan sitten auki. Ei kun monttu kiinni ja kaivettiin sitten vain talon nurkalle.

1055227.jpg

Paikka oli sen verran ahdas, että kaivinkone jäi räystäslautaan kiinni, mutta lähti keplottelujen avulla irti, mutta lauta vääntyi ja hyvä ettei mennyt poikki. Kaivinkone joutui työntämään meidän roskaläjät mitkä oli autotallin nurkalla, takapihalle, joka muistuttaa nyt lähinnä kaatopaikkaa.(tuo läjä näkyy kuvassakin)

1029715.jpg

Sitten loppui tuulensuojalevyt ja villat kesken, joten ei kun niitä hakemaan rautakaupasta.

Onneksi jotain positiivistakin kuitenkin tapahtui:

etupihan katto tuli valmiiksi

1028838.jpg

olohuoneen takkaseinä jouduttiin purkamaan ja valamaan siihen ensin pohjaosa, jonka päälle tulee tiiliseinä, mutta sitä ennen piti purkaa kantava seinä ja tukea se niin ettei koko yläkerta tipahda alas. Onneksi tämäkin onnistui.

1029731.jpg